Inbrottslarm

Helhetslösningar av inbrottslarm

Med 30 år i branchen har vi byggt upp en gedigen kompetens för olika typer av inbrottslarm.

Inbrottslarm som fungerar dygnet runt

Med 30 år i branchen har vi byggt upp en gedigen kompetens för olika typer av inbrottslarm. I tillägg till den tekniska delen arbetar vi nära kunden och erbjuder behov & riskanalyser, projektering, design, konstruktion, installation, driftsättning samt serviceavtal för att säkerställa att ert system fungerar optimalt 365/24/7.
För oss har det alltid varit fokus på att leverera den bästa lösningen samt möta era interna och externa kravställningar. Det är vårt sätt att erbjuda bästa värde till våra kunder!

Nyckelfunktioner som ingår med inbrotslarm

Anpassade inbrottslarm

Ert inbrottslarm kan vara ett separat system men också vara en del av en integrerad lösning. Vår uppgift är att se till att era behov och kravställningar uppfylls. Vi har inte fokus på specifika system, era förutsättningar avgör till stor del vår leverans till er. Allt för att säkerställa en optimal och kostnadseffektiv lösning med hänsyn till livscykelkostnadsberäkning.

Biab Larm står för hög kvalitet och kunskap därför sätter vi stort värde på våra certifieringar. Vi är godkänd anläggarfirma enligt SSF 1015 larmklass 3.

Vill du veta mer om inbrottslarm?

Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att besvara alla dina frågor angående våra inbrottslarm. Ring oss på 08-578 980 00 eller mejla till offert@biablarm.se.

Du kan även skicka en offertförfrågan.