Kameraövervakning

Övervakningskamera för företag

I förebyggande syfte, för att minimera oförutsedda utgifter!

Utredning och Förebyggande Åtgärder

När skadan är skedd, inbrottet ett faktum, vandalerna varit framme eller din fastighet brunnit ner, kan det vara intressant att kunna utreda händelseförloppet! Det är då ditt kamerasystem fyller sin funktion. Men att enbart arbeta med kameror med inspelning i utredande syfte tar inte bort eller förhindrar den skada som nu har skett! CCTV är ett bra alternativ men blir mest effektivt då vi använder dessa system i förebyggande syfte!

Nyckelfunktioner som ingår med kameraövervakning

Effektiv Säkerhet med BIAB Larm

Låt din investering få ett bra värde över tid. När vi ser hela kedjan och använder tekniken i samband med kameralarmcentral där personal övervakar dina värden då du inte kan eller har tid. Tar emot, utvärderar larm och händelser samt efter åtgärdsplan ser till att väktare eller polis kallas till platsen innan det gått för långt. Det är först då vi arbetar i förebyggande syfte för att proaktivt hindra brott och oförutsedda utgifter!

Biab Larm erbjuder både slutna kameralarmsystem där ni har en egen inspelningsserver och kan övervaka och ta hand om era kameror själva, likväl som kamerasystem som kopplas till kameralarmcentral med åtgärd enligt överenskommen åtgärdsplan för väktarinsatser.

BIAB Larm är certifierad anläggarfirma CCTV i SSF 1061, utgåva 3.

Leverantörer

Vill du veta mer om kameraövervakning?

Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att besvara alla dina frågor angående våra kameraövervakningssystem. Ring oss på 08-578 980 00 eller mejla till offert@biablarm.se.

Du kan även skicka en offertförfrågan.