Lås & Beslag

Kompletta låssystemet

Vi är proffs på lås!

En investering för din fastighet

Lås är en av de större investeringar du gör i din fastighet! Det är inte ”bara” lås. Det tillkommer beslag, trycken, dörrautomatik, överföringar och många andra detaljer. För att säkerställa rätt skyddsklass och bestycka dina dörrar på ett framtidsäkert och kostnadseffektivt sätt, är det viktigt att ta hjälp av de som kan! Förutom själva låssystemet kan det också vara aktuellt med elektrisk låsning som kan vara en del av ert inpasseringssystem.

Nyckelfunktioner som ingår med lås & beslag

Säker låshantering och smart förvaring

Vi hjälper dig att gå igenom era interna & externa kravställningar, behovs- & riskanalys, projektering och design, funktion, installation samt ser till att du har ett bra serviceavtal som säkerställer att ditt låssystem håller en lång tid framöver. I tillägg till ert låssystem erbjuder vi också smarta alternativ för att hantera dina nycklar i form av olika nyckelförvaringsskåp med full spårbarhet av var varje nyckel finns. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Leverantörer

Vill du veta mer om lås & beslag?

Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att besvara alla dina frågor angående våra lås & beslag. Ring oss på 08-578 980 00 eller mejla till offert@biablarm.se.

Du kan även skicka en offertförfrågan.