Om Biablarm

BIAB Lås & Larm AB

Vi strävar alltid efter den bästa lösningen för våra kunders unika behov, vi har varit verksamma sedan 1988.

Spetskompetens inom säkerhetslösningar

BIAB Lås & Larm AB grundades för 30 år sedan. Företaget har sedan start bedrivit verksamhet inom säkerhet – inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. Under de senaste 15 åren har BIAB Lås & Larm utvecklats till att bli ett mer spetskompetensföretag inom säkerhetssegmentet.

Mål & Vision

Hur BIAB Lås & Larm leverar värde

”Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa lösningen utifrån deras unika förutsättningar, önskemål och behov.” Säger VD Tony Wallenius

Affärsidé – Övergripande mål

Erbjuda behovsanpassade, framtidsäkra lösningar för att skydda och trygga människor, företag och deras värden och miljö.

BIAB Lås & Larm skall leverera värde till sina kunder genom att

Erbjuda våra kunder ”den bästa lösningen”.

"Vi är lyhörda och framåtsträvande."

Tony Wallenius, VD

Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng på 20 personer. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger också mycket tillbaka i form av utvecklingsmöjligheter och fortbildning. 

Vill du veta mer om våra tjänster?

Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att besvara alla dina frågor angående våra tjänster. Ring oss på 08-578 980 00 eller mejla till offert@biablarm.se.

Du kan även skicka en offertförfrågan.