BRF Mittenbäcken

Brf Mittenbäcken är en bostadsrättsförening i Bromma med 97 lägenheter, som ligger vid gränsen till Vällingby och Spånga. Hemsida: http://mittenbacken.se/

– Vi kom i kontakt med Biab Lås & Larm via Spånga Lås, Spånga Lås är det företaget som levererat nyckelsystemen i föreningen, säger Anna-Leena Andersson Ordförande i Brf Mittenbäcken.

Vidare säger Anna-Leena, vi ville modernisera vårt porttelefonisystem, det vi hade tidigare har suttit sedan husen byggdes -92. Vi kände också att vi önskade öka säkerheten för de boende då det pågår mycket i samhället. Vi valde Axema Vaka systemet innehållande passer, porttelefoni samt bokning. Att en representant från Biab Lås & Larm kom ut och visade produkterna innan vi bestämde oss var väldigt bra, då fick vi chansen att ställa alla frågor samt att se produkterna innan vi tog ett beslut i föreningen. Att systemet går att bygga ut ser vi också som en fördel, vi har idag valt att använda porttelefoner samt tvättstugebokning. I framtiden kommer vi utöka med informationstavlor.

– Under själva genomförande processen har vi fått jättebra stöd från Biab Lås & Larm, det har varit många frågor och funderingar som de hjälpt oss att reda ut. Vi har fått bra service och snabba svar och det uppskattar vi som kund, säger Anna-Leena Andersson.